Anar a l’Outlook, seleccioneu Tools (Eines) i  clicar a Email Accounts.
cuentas_de_e-mail_microsoft_outlook

Seleccionar Add a new e-mail account

nueva_cuenta_de_correo_electronico_outlook

Continuar “Next”

nueva_cuenta_microsoft_outlook_siguiente

Seleccioneu IMAP i continuar

imap_microsoft_outlook

Posi les següents dades: Nom i E-mail

correu

Al costat, pel “Incoming mail server (IMAP)”, escriviu imap.compsaonline.com,
Per al servidor de sortida (SMTP), escriviu smtp.compsaonline.com ó www.compsaonline.com

dades2

A sota, a Informació d’inici de sessió, escriviu l’adreça electrònica i contrasenya

correu2
Configuration of the SMTP server in Outlook

Feu clic a “More settings”

configuracion_smtp_ms_outlook

Seleccioneu Outgoing Server i, a continuació, My outgoing server (SMTP) requires authentication. Feu clic a OK.

autenticacion_smtp_ms-outlook

Feu clic a Next (Continuar)

correo_saliente_microsoft_outlook_siguiente

I finalitzar “Finish”

concluir_configuracion_ms_outlook

Seleccioneu Advanced i introduiu les dades pertinents.

En Outgoing server (SMTP), escriviu 143 i seleccion i marquem la casella de sota: This server requires an encrypted connection (SSL).
En Incoming mail (IMAP) (servidor entrant) ingressi 587 i marquem la casella de sota: This server requires an encrypted connection (SSL).

num2

Feu clic a OK

configuraciones_smtp_ms_outlook_ok