Manual per configurar correu IMAP en un Iphone5 amb IOS7(captures d’exemple fetes amb un correu de CompsaOnline)

Anar a la pantalla d’inici, Ajustes, “Correo, contactos, calend…

Anar a “Añadir cuenta”.

Si el nostre correu no és cap dels que surt a la llista, s’ha de triar “Otro”.

Anar a “Añadir cuenta de correo”.

Introduïr les dades pertinents.

• Nombre: nom que volem mostrar quan enviem un correu.
  • Correu: compte de correu complert.
  • Contraseña: contrassenya del nostre compte de correu.
  • Descripción: nom que tindrà la bústia de veu al nostre terminal.

En la següent pantalla s’han d’establir els paràmetres de configuració, molt important que a la part superior indiquem que el correu serà de tipus “IMAP”.En aquesta mateixa pantalla es mostrarà un missatge d’avís de que no es pot configurar el SSL, se li ha de dir que sí, que es vol configurar SENSE SSL.

Seguint aquest passos ja hauriem de tindre el nostre compte de correu electrònic funcionant amb IMAP a la perfecció, en cas de que aquest no funcionés correctament, podem realitzar les següents comprovacions. Anar a Ajustes, “Correu, contactos, calend.” i marcar el compte que acabem de crear.

Marcar que es vol modificar el compte IMAP.

Anar a “Avanzado”, està situat al final de les opcions.

Revisar que els paràmetres de “Ajustes de entrada” estiguin tal qual mostra la imatge.

SSL desactivat.

Autenticación (autenticació per contrassenya).

Prefijo de ruta IMAP (no modificar).

Puerto del servidor (Port IMAP 143).

Tornem a la pantalla anterior i marquem a “SMTP”.

Els paràmetres de configuració han de quedar com mostra la imatge.

• Nombre de host: nom del servidor smtp (smtp.compsaonline.com ó www.compsaonline.com).
  • Nombre de usuario: el nostre compte de correu.
  • Contraseña: la contrassenya del nostre compte de correu.
  • Usar SSL: ha d’estar desactivat.
  • Autenticación: Autenticació MD5Challenge-Response.
  • Port del servidor: Port 587.