Ara ja es pot configurar el vostre correu de Comps@nline al vostre Iphone.

Per tal de poder-ho fer hem de seguir els següents passos:Anem a la pantalla principal i tot seguit entrem a “Configuració”.

Tot seguit anem a “Mail, contactes, calend.” i “Afegir Compte…”

Triem l’opció “Altres”.

Triarem l’opció “Afegir compte de correu” per a que unicament es sincronitzi la bústia de correus.

Ara hem de introduïr les dades que ens demanen i anirem a l’ultim pas

Ara senzillament hem de ficar els servidors d’entrada i de sortida “pop3.compsaonline.com” i “smtp.compsaonline.com” respectivament. És important ficar l’usuari i contrasenya tant en la configuració del correu d’entrada (POP) com en el de sortida (SMTP).

BÚSTIA I CONTACTES

Si el que volem és configurar la bústia per a que ens arrivin els correus i se’ns guardin els contactes a l’agenda del telèfon anirem a “Afegir compte CardDAV” i tot seguit introduïrem les dades del compte.

Sempre que ens surti aquest missatge triarem l’opció “Continuar”.

NOTES I CALENDARI

Si per altra banda, també volem que el calendari del nostre correu s’actualitzi al mòvil ho farem triant l’opció “Afegir compte CalDAV” i introduïnt les dades del nostre compte un altre cop

Com ja haviem comentat, si surt aquest missatge triarem l’opció “Continuar”.