Per tal de configurar un correu electrònic al nostre dispositiu Android hem de seguir uns senzills passos. Primer anem al menú d’aplicacions i entrem a “Email” o “Correo electrónico”.

Un cop aquí obrim el menú d’opcions i triem l’opció “añadir cuenta”.

Ara Introduïm la nostra direcció de correu electrònic i la nostra contrasenya. També podem configurar des d’aquí mateix si volem que el compte que estem creant ha de ser el compte per defecte. Un cop hem acabat triem l’opció “Config. manual”.

Podríem configurar el nostre compte com un compte POP3 o IMAP. En el nostre cas i per a fer-ho més senzill ho farem creant un compte POP3.

Ara hem d’introduïr la configuració del nostre servidor d’entrada que veiem en aquesta captura de pantalla. Recordem que el nostre nom d’usuari és la nostra direcció de correu electrònic sencera.

I per acabar hem d’introduïr la configuració del nostre servidor de sortida i repetir el nostre correu electrònic i la nostra contrasenya.

En cas que donés l’error “554 rejecting due to security policy” canviem el port del servidor de sortida per 587.

I ja tenim configurat el nostre compte de correu electrònic al nostre dispositiu Android!