[vc_row][vc_column][vc_column_text]Mobles Claverol son especialistes en fabricació de mobles per a la llar, cuina i bany, des de l’any 1950 l’experiència adquirida en el sector protegeixen el nostre treball. També realitzen projectes integrals tant per a la llar, com per a locals comercials i estands amb direcció d’obra i coordinació de gremis. Encara que si el que vols és una reforma o canvi d’imatge tant a la teva llar com al teu negoci, també pots comptar amb nosaltres.

 

La web de la Mobles Claverol ha estat desenvolupada, utilitzant HTML5, de manera adaptativa això permet que la web pugui ser consultada des de qualsevol dispositiu, ja sigui un smartphone, una tauleta o un pc, mostrant els seus continguts adaptats al dispositiu d’una forma òptima. Disposa d’un Slider d’imatges per a presentar els seus productes a la pàgina principal.

 

Entra a la nova pàgina web de Mobles Claverol i podràs consultar tota la seva informació.

 

Web vista des d’un pc:

claverol

Web vista des d’un SmartPhone:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]claverol-mobil1[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]claverol-mobil2[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]claverol-mobil3[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]enllaç: www.moblesclaverol.com[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]